Home / Homepage / VVA/Spartaan lijkt het te kunnen vergeten na weer een nederlaag
03042016 Spartaan NVC John Beckman

VVA/Spartaan lijkt het te kunnen vergeten na weer een nederlaag

In de zondag tweede klasse B gaat het er voor VVA/Spartaan steeds minder rooskleurig uitzien. De ploeg van Petar Djenic verloor met 1-4 van NVC en staat nog vaster op de laatste plaats.

De nacompetitie lijkt nu het hoogst haalbare voor de Amsterdammers die vorig seizoen promoveerde naar de tweede klasse. De achterstand op een veilige tiende (Abcoude) plek is inmiddels opgelopen tot acht punten.

03042016 Spartaan NVC John Beckman 5

Concurrent NVC kwam al na negen minuten op voorsprong, maar na een kwartier zorgde Abdelhak Chalaoui voor de gelijkmaker. De laatste vijf minuten voor rusten deed de ploeg van Djenic de das om. NVC liep uit naar een 1-3 voorsprong. Twee minuten voor tijd werd de eindstand bepaald op 1-4.

03042016 Spartaan NVC John Beckman

Voorzitter Thijs de Graaf moest het met leden ogen aanzien dat zijn club weer verloor. De Graaf: “Het zit gewoon niet mee. Het wordt nu wel een heel lastig verhaal. We hebben niet meer het elftal waar we aan het begin van het seizoen mee begonnen zijn. Er zijn in de loop van het seizoen een hoop spelers afgehaakt en nu missen we gewoon kwaliteit.”

03042016 Spartaan NVC John Beckman

Klik hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag tweede klasse B

Foto’s John Beckman