Foto John Beckman: Petar Djenic schreeuwt zijn ploeg naar voren

VVA/Spartaan wacht onder Djenic nog steeds op eerste punt na nederlaag tegen ZSGOWMS

In de zondag tweede klasse B heeft ZSGOWMS de uitwedstrijd tegen VVA/Spartaan met 0-1 gewonnen. In een zeer matige duel was Abdel Taki uiteindelijk de matchwinnaar door een rebound van een vrij trap van Younes Makaron binnen te tikken.

ZSGOWMS-trainer Rob Rijnink: “Het was heel heel heel matig van onze kant. Ik had nog gezegd dat ze met dezelfde beleving als de tweede helft van vorige week tegen DCG moesten spelen, maar daar kwam werkelijk niets van terecht. We hadden veel te veel balverlies, de opbouw was slordig en zo kan ik nog wel even doorgaan. Gelukkig hebben we wel gewonnen, maar we zijn gewoon nog geen team en dat is duidelijk te zien.”

Foto John Beckman

Zijn collega Petar Djenic zag zijn ploeg voldoende kansen missen om een positiever resultaat te boeken. Djenic: “Zij straffen een foutje van mijn doelman af en wij missen kans op kans. Dist resultaat is erg pijnlijk.”

VVA Spartaan ZSGOWMS 3

ZSGOWMS kwam tien minuten voor rust op voorsprong. Een vrije trap van Younes Makaron werd niet goed verwerkt en de ervaren Abdel Taki was er als de kippen bij om de enige treffer van de wedstrijd te scoren. Djenic: “Wij hebben een nieuwe en jonge ploeg en hebben gewoon nog tijd nodig om er een team van te maken. Ook heb ik het systeem verandert ten opzichte van vorig jaar. Daar moeten ze ook aan wennen denk ik, maar nul punten na twee wedstrijden doet me erg pijn. We hebben tijd nodig om iets op te bouwen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.”

VVA Spartaan ZSGOWMS 2

Rijnink: “Als wij ambities willen hebben, en de hebben we, dan kunnen we niet mee zoals vandaag spelen. Dan moet er meer beleving en strijd komen. Deze wedstrijden zitten er tussen, maar die hoop ik niet vaak meer mee te maken.”

VVA Spartaan ZSGOWMS 1

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zondag 2B.

Foto’s John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)