Home / Algemeen / VVSB herenigt Lulinho Martins (FC Aalsmeer) met trainer Jack Honsbeek

VVSB herenigt Lulinho Martins (FC Aalsmeer) met trainer Jack Honsbeek

Het verblijf van Lulinho Martins in Aalsmeer blijft beperkt tot één seizoen. De 23-jarige vleugelaanvaller vertrekt naar tweededivisionist VVSB, waar hij weer gaat spelen onder zijn oude trainer Jack Honsbeek. Dat maakte zijn nieuwe club zaterdag bekend.

Martins speelde vier jaar voor Legmeervogels en werkte daar succesvol samen met Honsbeek. Zo werden de Uithoorners in 2016 kampioen van de zondag tweede klasse B. Een jaar geleden besloot de aanvaller te vertrekken naar FC Aalsmeer, om daar weer samen te kunnen spelen met zijn tweelingbroer Lilinho. Meerdere clubs, waaronder Ter Leede en Alphense Boys (om Lilinho achterna te gaan), waren geïnteresseerd in Martins. De keuze is uiteindelijk gevallen op de nummer zes van de Tweede Divisie. In Noordwijkerhout is Honsbeek sinds de winterstop hoofdtrainer, nadat hij de eerste seizoenshelft als assistent-trainer fungeerde.

In het shirt van FC Aalsmeer kwam Martins slechts twee keer tot scoren. Zijn laatste wedstrijd lijkt hij al te hebben gespeeld voor de zaterdag eersteklasser, aangezien hij momenteel stage loopt op Malta. Voor de wedstrijd tegen RKAV Volendam kwam hij even terug naar Nederland. Martins is na Lilinho (Alphense Boys), Epi Kraemer, Wouter Winters en Jasper Werkhoven (allen Argon) de vijfde speler die komende zomer uit Aalsmeer vertrekt.

Foto: Ton van Eenennaam