Home / slideshow / Wake-up call voor DCG in IJsselstein

Wake-up call voor DCG in IJsselstein

Vorige week zag DCG het duel met IVV afgelast worden, waardoor het bezoek aan VVIJ de start van de competitie vormde voor de ploeg van Senel Cebar. Een extra week voorbereiding dus, maar de ploeg DCG was in IJsselstein alles behalve alert en ging met een 2-1 nederlaag naar huis.

Al na 3 minuten lag de 1-0 van Pepijn Steenmetz in het doel en liep DCG eigenlijk al achter de feiten aan. Halverwege de eerste helft wist de thuisploeg de voorsprong te verdubbelen via Jesse Vermeulen. Voor rust viel nog wel de aansluitingstreffer via Ismail Bouhalhoul, waardoor de trainer nog de hoop had dat het tij in de tweede helft gekeerd kon worden.

Maar dat zat er niet meer in, bij rust was de eindstand al bereikt. “In de tweede helft zag ik nog wel een kleine opleving, maar het was gewoon niet genoeg. We hebben het nog wel geprobeerd met de lange bal, maar dat is niet ons spel en gaat het ook nooit worden”, aldus een bijzonder teleurgestelde Cebar na afloop.

Met Anass Benhammouch, Omar el Amrani en Bilal el Hajoui el Jaafari had hij een zeer verdienstelijke voorhoede tot zijn beschikking, maar er werd weinig gecreëerd. “We waren als team niet scherp genoeg en niet bij machte om in ons eigen spel te komen. Onze goal wordt nota bene gemaakt door een verdediger”, vervolgde Cebar.

Komende donderdag wordt het duel met IVV ingehaald: “Tegen IVV zullen er heel wat procenten bij moeten en dat weet de ploeg ook. Ik ben er echt ziek van dat we tegen een ploeg als VVIJ verliezen. Natuurlijk is dit pas de eerste wedstrijd, maar je wilt gewoon meteen goed voor de dag komen.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

Archieffoto: Jos Spitteler

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG
Send this to a friend