Wedstrijd kampioenschap van Amsterdam vervroegd i.v.m. Ajax – PSV

Op zondag 24 augustus is de finale dag van Het Kampioenschap van Amsterdam. Op die dag staat ook de topper tussen Ajax en PSV op het programma. Om iedereen de kans te bieden om die wedstrijd te zien heeft de organisatie besloten alle wedstrijden op zondag een uur eerder te laten beginnen.

De wedstrijden starten nu om 11:00 uur in plaats van om 12:00 uur. De vrouwenwedstrijd tussen bekerhouder Ajax en Topklasser Wartburgia vangt om 13:30 uur aan en de finale zal om 16:00 uur op het hoofdveld gespeeld worden. De prijsuitreiking zal aansluitend plaatsvinden.  Het duel tussen Ajax en PAV in de Amsterdam Aren begint om 16:45 uur en zal in het clubhuis van AFC te zien zijn op een groot scherm en diverse TV’s.

Bekijk het complete programma en aanvangstijden van het Kampioenschap van Amsterdam via deze link. Tevens zijn daar ook de aanstelling van de scheidsrechters voor de eerste dag vermeld. De deelnemende verenigingen ontvangen zo’n twee weken alle reglementen en wedstrijdschema’s alsmede hun toegangskaarten.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)