Home / Uncategorized / Wedstrijd van de week

Wedstrijd van de week

Dit weekend weer een echte Amsterdamsche derby bij Het Amsterdamsche Voetbal. Onze cameraploeg gaat op bezoek bij JOS/Watergraafsmeer, dat speelt tegen een andere roemruchte club: Blauw Wit Amsterdam.

Op het eerste gezicht een duel tussen twee middenmotors. JOS staat zesde in de zondag 1a en Blauw Wit staat zevende. Beide ploegen hebben evenveel punten en het doelsaldo maakt slechts het verschil. Wat wel belangrijk is dat dit weekend de derde periode start en wie zegt dat beide clubs daar geen gooi naar willen doen?

Zowel  JOS als Blauw Wit spelen zeer sterke wedstrijden afgewisseld met slechte wedstrijden. Bij JOS lijkt het vaak of ze de betere zijn in de wedstrijd, maar uiteindelijk te weinig punten krijgen. Blauw Wit heeft een van de meest getalenteerde groep, maar ook hier blijven de resultaten vaak achter. Toch zou het zomaar zo kunnen zijn dat beide ploegen een goede reeks kunnen neerzetten en bovenin mee gaan draaien in de laatste periode. Beide ploegen willen daar aanstaand weekend de eerste stap in gaan zetten.

Een ding is zeker. Als u als voetballiefhebber niets te doen hebt aanstaande zondag, dan is deze wedstrijd een absolute aanrader. Beide ploegen gaan spelen voor de winst en JOS zal met tomeloze inzet en groepsgevoel de 3 punten willen binnenhalen. Daar tegenover staat dat Blauw Wit grote individuele klasse in huis heeft, waar je als publiek van kunt genieten.

Het Amsterdamsche Voetbal zendt op haar website ’s avonds de samenvatting van het duel uit met  interviews van de hoofdrolspelers. De wedstrijd begint zondag om 14.00u. U bent welkom op het volgende adres:

Drieburg sportpark Drie Burgpad 3 1097 HK AMSTERDAM Tel. kantine : 020-6941013

Tot zondag!

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)