De topper tussen DCG en Pancratius is onze Wedstrijd van de Week. In Badhoevedorp werd het 4-2 voor Pancratius. Foto: Hans van Dijk.

Wedstrijd van de Week: strijd om koppositie in 2B

In een rechtstreeks duel zullen DCG en Pancratius aanstaande zondag strijden om de koppositie in de tweede klasse B. Deze topper is uiteraard onze Wedstrijd van de Week. Zondagavond is de samenvatting te zien op onze website.

Eind september was Pancratius in de heenwedstrijd met 4-2 te sterk voor DCG. Dat was toen een wedstrijd tussen de puntloze Badhoevedorpers tegen het ongeslagen DCG. De return zou twee weken geleden plaatsvinden, maar die wedstrijd werd afgelast op sportpark Ookmeer.

Inmiddels is er wel wat veranderd in de ranglijst. De voorsprong van DCG op achtervolger Pancratius was het afgelopen weekend van vier naar twee punten geslonken. De ploeg van John Limon bleef namelijk steken op een doelpuntloos gelijkspel op bezoek bij FC Weesp (0-0). Pancratius maakte optimaal gebruik van dit puntverlies met een klinkende 3-0 overwinning op NVC.

Pancratius - DCG

Nummer drie Zeeburgia volgt op respectievelijk vijf en drie punten achterstand, met een wedstrijd meer gespeeld. In de topper kan dus afstand worden genomen van de achtervolgers. Vergroot DCG de voorsprong naar vijf punten of neemt Pancratius de koppositie over?

De wedstrijd begint zondag om 14:00 uur op sportpark Ookmeer. Zondagavond rond 20:00 uur is de samenvatting te zien op onze website.

De Wedstrijd van de Week wordt mede mogelijk gemaakt door Amsterdam Experience en Révé Loodgieters.

Foto’s: In de heenwedstrijd op 21 september won Pancratius met 4-2 van DCG. (Hans van Dijk)

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!