Wedstrijd van de week: WVHEDW – Aalsmeer

Komende zaterdag is het weer zover: De Wedstrijd van de Week. Voor dit weekend staat er een affiche gepland die vorig seizoen nog op een niveau lager werd gespeeld. In de tweede thuiswedstrijd van WVHEDW komt Aalsmeer op bezoek. WVHEDW werd vorig jaar kampioen in de Tweede klasse en Aalsmeer promoveerde eveneens, zei het via de nacompetitie. Nu staan beide ploegen dus weer tegenover elkaar, maar dan in de zaterdag Eerste Klasse B.

WVHEDW kende een goede start, want in de eerste wedstrijd van het seizoen werd thuis gewonnen van BVCB. De week erna speelde de ploeg van Martin Steenvoorden gelijk tegen Rijnvogels. Vier punten uit twee wedstrijden is geen slecht begin voor WVHEDW. Aalsmeer wist haar eerste wedstrijd in deze competitie niet in winst om te zetten. Zwaluwen ’30 was met 1-0 te sterk. Een week later werd het eerste punt binnengesleept tegen DSO. Het team van trainer Anthony Servinus wist met 1-1 gelijk te spelen.

16042013Aalsmeer-WVHEDW 1 Vorig seizoen stonden beide ploegen al tegenover elkaar en dat leverde mooie wedstrijden op. WVHEDW was tot aan de uitwedstrijd bij Aalsmeer, tegen het einde van de competitie, ongeslagen, maar Aalsmeer wist als eerste van WVHEDW te winnen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)