Real Sranang Amstelveen werd bij 2-0 gestaakt vanwege de sneeuwval

Wedstrijden halen einde niet

Door de hevige sneeuwval hebben de meeste wedstrijden vanmiddag het einde niet gehaald. Vol goede moed werd er om 14:30 uur afgetrapt maar halverwege de wedstrijd waren de meeste velden onbespeelbaar en werden de duels gestaakt. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de ze wedstrijden op tweede paasdag worden uitgespeeld.

In de tweede klasse A begon koploper WV-HEDW vol enthousiasme aan de haar wedstrijd in en tegen Zandvoort. Vlak voor de aftrap kwam er veel sneeuw naar beneden. Het deerde WV niet want al na drie minuten zette Reinder Berfelo de Amsterdammers op voorsprong. Dat was ook de ruststand en toen vond met name de consul van Zandvoort het wel genoeg. De scheidsrechter wilde wel verder maar uiteindelijk werd er besloten dat er niet verder gevoetbald kon worden. In die zelfde klasse werd het duel tussen OSV-AMVJ ook halverwege gestaakt (0-1). Later meer over deze wedstrijd. De enige wedstrijd die wel het einde haalde was Aalsmeer-Overbos. De thuisploeg won met 2-0.

WVHEDW stond met 1-0 voor bij Zandvoort voordat het duel gestaakt werd

In de derde klasse B werd aan meer wedstrijden begonnen. Real Sranang en Amstelveen trapte af tijdens de sneeuwval. De topper leek al snel beslist te worden toen Robert Hoever de thuisploeg na zestien minuten op voorsprong zette. Na 35 minuten werd het zelfs 2-0 door Guillermo Vierreck.  Daarna werd er niet meer afgetrapt. Ook RODA’23 en Ouderkerk kwamen niet verder dan veertig minuten. Op het moment van staken stond het 0-1 door een doelpunt van Michel Zeegers. TOB-SCW en EDO-Voorland haalde ook het einde niet. Kadoelen versloeg IJmuiden met 0-2.

Kijk op de uitslagen pagina’s van de diverse klassen om te zien welke wedstrijden er wel doorgingen. Ook voor zondag zijn er al de nodige duels afgelast.