Home / Algemeen / Wedstrijden in zondag 2B week verplaatst na overlijden voorzitter SCH’44
Foto Josta van Zoonen

Wedstrijden in zondag 2B week verplaatst na overlijden voorzitter SCH’44

De KNVB heeft besloten de laatste speelronde in de zondag tweede klasse B te verplaatsen naar zondag 21 mei. Reden hiervoor is het plotselinge overlijden van Gert Jan de Vos, voorzitter van SCH’44.

“Vanavond hebben wij het zeer trieste nieuws ontvangen dat de voorzitter van SCH’44 is overleden”, laat de KNVB weten. “Onze gedachten gaan uiteraard uit naar alle betrokkenen. SCH’44 zal hierdoor geen wedstrijden spelen dit weekend.”

De wedstrijd tussen Hoofddorp en SCH’44 zou hierdoor sowieso geen doorgang vinden. Omdat er op de laatste speeldag nog een aantal beslissingen zullen vallen, heeft de KNVB besloten alle wedstrijden een week te verschuiven. Dat betekent dat alle clubs in de zondag tweede klasse B hun laatste wedstrijd volgende week pas afwerken. Dit gaat dis ook om onder andere AGB – Kampong, VVIJ – Pancratius, DCG – United/DAVO en FC Abcoude – ZSGOWMS.

Hierdoor komt er ook een verandering in het programma van de nacompetitie voor promotie en degradatie. Wanneer die van start zullen gaan – de eerste wedstrijd stond gepland op 21 mei – is nog niet bekend.

Foto boven: Josta van Zoonen