Home / Homepage / Weer nederlaag De Dijk

Weer nederlaag De Dijk

Jos Watergraafsmeer heeft de uitwedstrijd tegen Roda’46 met 0-4 gewonnen. De ploeg van Sander Middelbeek is daarmee koploper in de derde periode. Voor De Dijk wordt het lastig om nog een prijs te winnen na de 0-1 nederlaag tegen EDO.

De Dijk heeft het moeilijk in de eerste klasse A. Op eigen terrein werd met 0-1 verloren van koploper EDO uit Haarlem. Op een zeer slecht bespeelbaar veld was het een wedstrijd met veel strijd wara beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Doelman Michel van Kampen moest een aantal malen reddend optreden om de gasten van scoren af te houden. Beide ploegen kregen echter amper kansen. Zowel De Dijk als EDO konden voor rust slecht een keer gevaarlijk worden.

De Dijk probeerde met het inbrengen van Ruben Wilson meet stootkracht te brengen. Ondaknks dat kreeg de EDO-defensie het niet echt moeilijk. Axwijk was nog het dichts bij een ‘geldige’ treffer maar zijn goal werd wegend vermeend duwen afgekeurd.  In een sportief duel, slecht een gele kaart, trok de koploper toch aan het langste eind. Een zondagsschot van Ron Rozenhart zag zijn schot, na een rare stuit op het slechte veld, zomaar in het doel verdwijnen, 0-1. Het resterende kwartier hanteerde de thuisploeg vooral de lange bal. Wilson werd echter niet bereikt.

Voor  De Dijk is het al weer de zevende nederlaag van het seizoen. De ploeg van Ale van der Zee is nagenoeg kansloos in de derde periode en de achterstand op de nummer drie van de ranglijst bedraagt al zeven punten. Wil de succesvolle club weer promoveren dit seizoen dan zal het in de resterende acht wedstrijden geen steken meer kunnen laten vallen.

JOS Watergraafsmeer heeft haar weg naar succes voortgezet. In Leusden werd Roda’46 met 0-4 verslagen. Bij rust stond de ploeg van Sander Middelbeek al met 0-1 voor door een doelpunt van Jaap Lorier. Na rust scoorden Maurice Renger, Donovan Mijnals en Todd Aquah.  Samen met Hercules deelt het nu de koppositie in de derde periode. Zowel het aantal punten als het doelsaldo is gelijk.

Later meer

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!