Weet Beursbengels zich definitief te mengen in titelstrijd 2A?

Na een onrustige en matige eerste seizoenshelft lijkt Beursbengels de weg omhoog te hebben gevonden. Sinds trainer Dennis Koorn het vlak na de winterstop overnam van Charly Olf zijn de Amsterdammers ongeslagen en doen zij mee om het kampioenschap. Zaterdag staat de ontmoeting tegen Marken op het programma, een cruciale wedstrijd in de strijd om de bovenste plekken in 2A en een wedstrijd uit de HAV Poule.

Beursbengels trainer Koorn over de wedstrijd van zaterdag tegen Marken. Koorn: “Marken uit is altijd een lastige wedstrijd. Zij hebben drie keer op rij verloren en werden afgelopen week ook uitgeschakeld in de beker. Het is voor hun echt de laatste kans om nog iets van het seizoen te maken. Ik verwacht dan ook dat ze er vol op zullen gaan. We hebben vooral achterin weinig keus, zo missen we door schorsingen twee verdedigers. Maar als we bovenin mee willen blijven doen zullen we moeten winnen. Met de juiste instelling bij mijn spelers moet dit zeker lukken.”

DEnnis Koorn

Sinds Koorn trainer is bij Beursbengels zijn zij ongeslagen. De achterstand op koploper AMVJ is te overzien en bedraagt drie punten. Koorn: “ We halen de laatste weken inderdaad goede resultaten. Er zit meer balans in het elftal waardoor we vooral achterin minder weggeven. Het zou mooi zijn als we bovenin mee kunnen blijven doen. Natuurlijk hebben we de ambitie om kampioen te worden maar een echte doelstelling is dit niet. We krijgen de komende tijd alle toppers, na die wedstrijden zullen we meer weten.”

Koorn heeft het uitstekend naar zijn zin bij Beursbengels en is ook volgend jaar hoofdcoach op Sportpark Sloten. Koorn: “ Beursbengels is een intieme en kleine vereniging waarbij goed communiceren erg belangrijk is. Het bevalt me uitstekend en ik ben zeer tevreden dat ik ook volgend seizoen de hoofdtrainer zal zijn.”

Dennis Koorn ziet zijn ploeg uiteraard winnen van Marken. Concurrenten AFC en HBOK delen volgens hem de punten. Weet u het beter? Speel dan gratis mee in de HAV Poule. Laat je voorspelling achter als reactie op dit bericht. Het enige dat je nodig hebt is een username. Die maak je hier gratis aan. Veel succes

Koorn

Foto’s  Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!