Home / Algemeen / Wegen René Panhuis en Purmersteijn scheiden

Wegen René Panhuis en Purmersteijn scheiden

René Panhuis vertrekt na dit seizoen als trainer van zaterdag vierdeklasser Purmersteijn. Beide partijen konden geen overeenkomst bereiken over een nieuw contract, waardoor er een einde komt aan zijn periode van drie jaar in Purmerend.

“Natuurlijk is het jammer. Ik had graag het verdere verloop met een nieuwe, frisse groep willen begeleiden”, zegt Panhuis. “Maar we zijn er niet uitgekomen samen. Dat lag aan het financiële plaatje. Ik snap hun en ik denk dat ze mij ook snappen. Het houdt alleen een keer op en dan gaat ieder zijn eigen weg.”

Panhuis kwam drie jaar geleden binnen bij Pumrersteijn om de Zondag 2 te trainen. Daarmee promoveerde hij vorig seizoen naar de reserve Hoofdklasse. Dit combineerde de oud-trainer van OSV ook met de functie van technisch jeugdcoördinator. Afgelopen zomer werd hij overgeheveld naar de nieuw opgerichte Zaterdag 1, waarmee Panhuis momenteel fier aan kop gaat in de zaterdag vierde klasse A.

“Het kampioenschap is nog steeds het ultieme doel. Het zou ook mooi zijn als we het kunnen afsluiten met een promotie”, aldus Panhuis. “Wat ik volgend seizoen doe, weet ik nog niet. De intentie om ergens als hoofdtrainer aan de slag te gaan, is er zeker. Eerst dit goed afsluiten en daarna kijken wat er op mijn pad komt. Anders ga ik een jaartje niks doen.”

Foto: José Mol

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)