Wegens enorme groei gezocht: redacteuren en verslaggevers

Het Amsterdamsche Voetbal begint komend weekend aan haar derde volledige seizoen en bestaat op 1 januari  2015 drie jaar. Sinds de start in 2012 zijn we een website gebleken die aan een grote behoefte voorziet. Namelijk het brengen van nieuws uit en over het amateurvoetbal in groot Amsterdam. Om dat zorgvuldig te kunnen blijven doen en we een stap voorwaarts willen maken zijn we dringend op zoek naar verslaggevers en redacteuren.

Het Amsterdamsche Voetbal zoekt voor komend seizoen (met name voor de zondag) enthousiaste verslaggevers die een wedstrijd willen bezoeken. Mede door de groeiende populariteit willen we steeds meer wedstrijden verslaan. Steeds meer clubs willen hun verslag op de site en dat is natuurlijk goed om te horen.

Door de medewerking van clubwatchers en een aantal vrijwilligers kunnen wij dat verzorgen, maar het is nog niet voldoende als we willen groeien en alle verslagen willen blijven maken die we nu dagelijks (en vooral in het weekend) voor u maken.

Wij zijn een groep enthousiaste voetballiefhebbers die het amateurvoetbal in Amsterdam een hart onder de riem steken en hun de aandacht geven die ze verdienen. HAV is het platform als het gaat om het amateurvoetbal in de regio. Naast het schrijven van verslagen zoeken we ook nog bureauredacteuren die op midweekse dagen een bijdrage kunnen leveren aan het brengen van nieuws.

021102013 Mathijs en Wilhelmus

HAV is een ideale stageplaats voor aanstormende journalisten. Naast het verzorgen van de website organiseren we een aantal evenementen rondom het voetbal (Kampioenschap van Amsterdam, Amsterdam Indoor en het Gala van het Amsterdamsche Voetbal) en brengen we wekelijks een wedstrijd in samenvatting op de site. Alle facetten van de sportjournalistiek komen bij ons aan bod.

De afgelopen jaren hebben veel stagiaires een goede bijdrage kunnen leveren aan onze site en we hopen hier een vervolg aan te kunnen geven. Ook vrijwilligers, die hun liefde voor het amateurvoetbal uit willen stralen zijn van harte welkom.

Dus ben je voetballiefhebber, wil je je verder ontwikkelen of zoek je een uitdagende stageplaats en sta je graag langs de velden neem dan contact op met Mathijs Groenwoud via mathijs@hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)