Weinig passie bij streekderby tussen Ouderkerk en NFC

De streekderby in de vierde klasser F tussen Ouderkerk en NFC is na een matig duel in 1-1 geëindigd .De ploegen van Martin van Egmond en Gerard Adelaar maakte beiden geen aanspraak op de overwinning.

De wedstrijd   die Ouderkerk en NFC tegen elkaar speelden kende niet echt hoogtepunten. In de eerste twintig minuten was NFC  de betere ploeg  en nam terecht een 0 – 1 voorsprong. Het doelpunt kwam op naam van Dennis Spitteler De laatste 25 minuten van de eerste helft gaf een vrij gelijk opgaand spelbeeld te zien.  Vrijwel geen hoogtepunten  van twee teams die aan elkaar gewaagd waren.

1

In de tweede helft kwam Ouderkerk veel beter uit de kleedkamer dan NFC .  De Ouderkerkers trokken het duel naar zich toe en het was volkomen verdiend dat Mitchel Melissen twintig minuten voor tijd de gelijkmaker scoorde (1-1). Bij NFC viel ditmaal het uitstekende keepen van doelman Barry Douma op. Hij zorgde er persoonlijk voor dat Ouderkerk in de resterende twintig minuten van de wedstrijd een nederlaag voorkwam. Al was een zege voor de Ouderkerkers te veel van het goede geweest.

3

De toeschouwers waren in de slotfase  getuige van een beetje saaie wedstrijd waarin geen van beide teams er in slaagden om een overwinning te forceren.

4Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zondag 4F.