Afgelast

Wel of geen voetbal vandaag?

De hevige regenval heeft er voor gezorgd dat er vandaag veel wedstrijden zijn afgelast. Toch gaan er ook nog voldoende wedstrijden door. Het Amsterdamsche Voetbal geeft een beknopt overzicht van de belangrijkste wedstrijden die wel of niet door gaan. De wedstrijd van de week tussen OSV en WV-HEDW gaat in ieder geval wel door!

In de hoofdklasse gaat het duel tussen Bennekom en Ajax om 15:00 uur gewoon door. Ook Swift (eerste klasse), dat thuis speelt tegen Zuidvogels, komt vanmiddag gewoon in actie.

In de tweede klasse A zijn er wel wat duels afgelast. De regio derby tussen Aalsmeer en AFC gaat niet door en ook het duel tussen NFC en Opperdoes is afgelast. Het zelfde geldt voor de wedstrijd in Zunderdorp tussen HBOK en AMVJ. DVVA komt ook niet in actie. Het veld in Monnickendam is niet goed gekeurd.
De wedstrijd van de week tussen OSV en WV-HEDW wordt op kunstgras gespeeld en gaat dus wel door! ZOB-Overbos gaat ook door.

In de tweede klasse B gaat het duel tussen VVOP en Beursbengels voorlopig gewoon door.

In de derde klasse B is de Noordse derby tussen TOB en Kadoelen eveneens afgelast. Ook koploper SCW komt niet in actie. Het veld bij RKAVIC is niet goed gekeurd. RODA’23 tegen Real Sranang gaat wel door in Bovenkerk. Ook Voorland tegen Amstelveen Heemraad gaat door net als het duel tussen VVC en Ouderkerk.

De duels worden normaal gesproken ingehaald op zaterdag 20 oktober.Omdat er dan een ook ene beker programma is vastgesteld (bijvoorbeeld AMVJ-WV-HEDW) zal dat niet voor alle wedstrijden gelden!