Wels en Van Huisstede lopen verder uit in BvCM Topscorer

Lieselotte Wels (Buitenveldert) en Jesse van Huisstede (Weesp) hebben afgelopen weekeend hun koppositie in hun BvCM Topscorer behoorlijk verstevigd. Wels scoorde twee keer en Van Huisstede scoorde maar liefst vier keer voor zijn ploeg tegen De Meteoor.

Van Huisstede bracht zijn totaal daarmee op achttien doelpunten in dertien wedstrijden. Zijn voorsprong op Dennis Kaars (De Dijk) is met een wedstrijd tot aan de winterstop inmiddels behoorlijk opgelopen. Kaars scoorde trouwens een keer voor De Dijk tegen Hollandia.

Bij de mannen was er verder niemand in de top van het klassement die twee keer scoorde. Maurice Renger (JOS), Clavin Koster (Aalsmeer), Jaap Smeeing (Swift) en Jordy de Groot (Legmeervogels) maakten wel weer een doelpunt en kwamen de Top 10 binnen of verstevigde hun positie.

SLIDE 12

Klik hier voor alle spelers die minimaal vier keer gescoord hebben.

Bij de vrouwen verstevigde Wels dus haar koppositie door twee keer te scoren afgelopen weken tegen Oranje Nassau. De winnares van vorig seizoen lijkt hard op weg weer een reis naar Barcelona te verdienen. Haar voorsprong op Mandy van Heijningen (Purmerend), die een keer scoorde, bedraagt inmiddels vier punten. Ook de nummer drie op de ranglijst, Shan Molleman van Wartburgial voegde een doelpunt aan haar totaal toe. Melissa van Buuren Kadoelen) Was naast Wels de enige die afgelopen weekend twee keer wist te scoren.

Opvallend is dat de koploper van de BeNeLeague, Ajax, in de BvCM Topscorer niet zo goed voor de dag komt. De vrouwen van Ed Engelkes weten de doelpunten goed onder elkaar te verdelen. Marlous Pieete is met har zes doelpunten op de zesde plaats de best presterende Ajacied.

SLIDE

Klik hier voor de ranglijst met alle speelsters die minimaal twee keer gescoorde hebben.

Foto Wiljo van Nuland: Lieselotte Wels viert een van haar treffers tegen Oranje Nassau 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!