Home / Algemeen / Wels, Schermer en Sutorius nieuw in Top 3 BvCM Topscorer
Foto Mario Wormhoudt: Daan Sutorius maakt uiteindelijk de winnende treffer

Wels, Schermer en Sutorius nieuw in Top 3 BvCM Topscorer

Rahim Abdul (Chabab) en Sanne van Beek (Buitenveldert) zijn ook na de derde speelronde in de BvCM Topscorer nog steeds koploper. Daan Sutorius (AFC zondag) en Lieselotte Wels (Buitenveldert) maken echter de grootste sprong en komen de Top 3 binnen. De winnaars zullen aan het eind van het seizoen een reis en wedstrijdbezoek naar Barcelona krijgen aangeboden door BvCM.

Bij de mannen was Rahim Abdul weer erg trefzeker. De spits scoorde twee keer tegen Vlissingen en bracht zijn totaal daarmee op zes.  Ook Marijn de Haas (Hoofddorp) scoorde twee keer. Hij staat nu op vier treffers. Middenvelder Daan Sutorius maakte al weer zijn derde treffer van het seizoen en klimt naar een gedeelde derde plaats. Deze plaats deelt hij met Kenneth Misa Danso (Ajax). Danso scoorde tegen Lisse ook zijn derde goal van het seizoen. Daniel Scher,er (Purmersteijn) scoorde twee keer tegen SJC en klimt nu naar de tweede plaats.

slide

Klik hier voor de top 20 van de BvCM Topscorer.

Bij de vrouwen is de winnares van afgelopen seizoen weer op stoom aan het komen. Lieselotte Wels scoorde afgelopen weekend twee keer en bracht hara totaal op drie. Ze klimt daarmee naar de tweede plaats. Nog net achter clubgenoot Sanne van Beek. De vrouwen van Purmerend lieten een steekje vallen en scoorde niet afgelopen weekend. De vrouwen van Ajax komen vrijdag pas weer in actie.

slide

Klik hier voor de complete lijst van de vrouwen in de BvCM Topscorer.

Foto boven Mario Wormhoudt: Daan Sutorius (AFC) scoorde afgelopen zondag tegen Leonidas