Wessel Colijn nieuwe trainer HBOK

Zaterdag eersteklasser HBOK heeft in Wessel Colijn een opvolger gevonden voor de vertrekkende Don Guezen. Colijn is dit seizoen trainer van zaterdag tweedeklasser AFC, maar afgelopen week werd besloten de samenwerking niet te verlengen.

“Ik ben heel blij met mijn nieuwe club”, vertelt Colijn over zijn nieuwe club, die hij vorig seizoen nog tegenkwam in de zaterdag tweede klasse A. “HBOK is een hele leuke club en dit is een mooie uitdaging. Het sfeertje in Zunderdorp trekt mij, het is een echte dorpsclub.”

Woensdag werd bekend dat Colijn na drie jaar bij AFC zaterdag zou vertrekken. “In december dacht ik al dat het misschien beter zou zijn om naar iets anders te kijken. Er waren wat contacten, maar er zijn tegenwoordig zoveel trainers en de concurrentie is groot. De gesprekken met HBOK voelden gelijk goed en donderdag hebben we het afgerond. Ik ben blij dat de keuze op mij is gevallen.”

Momenteel staat de club uit Zunderdorp op een twaalfde plaats in de zaterdag eerste klasse B. De achterstand op de veilige clubs is slechts twee punten. Colijn: “Het zou mooi zijn als ze in de eerste klasse blijven en daar heb ik ook alle vertrouwen in. Als dat niet lukt, willen we snel weer naar de eerste klasse. Het is een ambitieuze club.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)