Home / Algemeen / Wever blijft, Schakel gaat
Foto Sirousfotografie: Rob Wever wil graag nog een jaar blijven

Wever blijft, Schakel gaat

Het Amstelveense Sporting Martinus neemt aan het eind van het seizoen afscheid van zaterdag trainer Hans Schakel.  Met Rob Wever, trainer van de zondag derde klasser, heeft de club de intentie om nog een seizoen verder te gaan.

Schakel neemt aan het eind van het seizoen afscheid van de club omdat hij met zijn familie een wereldreis gaat maken. Schakel was twee jaar werkzaam bij de club uit Amstelveen en promoveerde vorig seizoen met zijn team via de nacompetitie naar de derde klasse.

Hans Schakel wordt uit de sloot getrokken na de promotie vorig seizoen

Het bestuur laat weten nog geen opvolger voor Schakel te hebben en vraagt kandidaten zich te meden via bestuur@sportingmartinus.nl. Misschien heeft de opvolger voor Schakel wel in eigen huis want Ron Gerlof, de huidige assistent bij de zondagselectie, heeft aangegeven aan het eind van het seizoen met die werkzaamheden te stoppen omdat hij zich wil richten op het hoofdtrainerschap binnen de vereniging.

Met Rob Wever, de trainer van de zondag selectie, heeft het bestuur ene goed gesprek gehad. Beide partijen elkaar laten weten de intentie te hebben om ook komend seizoen met elkaar verder te willen. Wever zou dan aan zijn derde seizoen bij de Amstelveners beginnen. Fysiotherapeut Glenn van Meerten blijft ook nog een jaar aan de club verbonden.

Foto Sirousfotografie: Rob Wever wil graag nog een jaar blijven

De zaterdagtak van de club staat momenteel op de negende plaatst met twaalf punten uit twaalf duels.  Het zondagteam is in de derde klasse terug te vinden op de tiende plaats. Wever zal morgen (woensdag) met zijn selectie vertrekken naar Turkije om zich voor te bereiden op de tweede competitie helft.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)