Wielkens: “Op de juiste momenten toegeslagen”

De wedstrijd tussen DVVA en Arsenal eindigde in een 0-3 overwinning voor de bezoekers, waardoor de koppositie werd overgenomen van OSV. Wel moet daarbij opgemerkt worden dat HBOK nog op gelijke hoogte kan komen, aangezien de club een wedstrijd minder heeft gespeeld. De trainer van Arsenal, Imro Wielkens, keek erg tevreden terug op de uitzege bij DVVA.

Wielkens: “We hebben prima gespeeld. We hebben gedurende wedstrijd eigenlijk maar één echte kans weggegeven, doordat we een bal verkeerd inschatten. En wij hebben op de juiste momenten toegeslagen.” Zijn team sloeg toe in de vijf minuten voor rust. In vijf minuten werd er een 0-2 voorsprong op de mat gelegd, terwijl twee minuten na rust de genadeklap werd uitgedeeld: Junior Toretta maakte de 0-3.

“We hebben weer de nul gehouden en dat is niet de eerste keer in de competitie”, vertelde Wielkens trots. Arsenal hield in 3 van d 5 duels de nul, het kreeg pas 2 goals tegen. “De jongens werken keihard en staan gedurende de wedstrijd goed. Natuurlijk komt er altijd een beetje geluk bij kijken, maar wij hebben een hele goede keeper. Het team heeft gewacht op de momenten en toen het verschil gemaakt.”

“Daarna moest DVVA inderdaad komen, maar ik had niet het idee dat we heftig onder druk kwamen te staan. We hebben toegelaten dat ze tot de zestien mochten komen. Met de 0-2 voorsprong heb ik er wel voor gekozen om iets in te zakken, we hoopten zo dan nog 1 of 2 keer eruit te komen. Jammer dat we de laatste kans van de wedstrijd niet maakten, want dat was een zeer goede aanval.”

Bekijk de foto’s van de wedstrijd

Arsenal nieuwe koploper, 0-3 winst bij DVVA

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)