Willem Leushuis voorspelt laatste HAV Poule van 2013

Komend weekend starten we met de veertiende speelronde van de HAV Poule. De jackpot staat inmiddels op 450 euro. Op vrijdag geven we een trainer van een club uit onze regio ook de kans om zijn voorspelling te doen. Deze telt echter niet mee als het gaat om het winnen van de jackpot! Deze week is het de beurt aan Willem Leushuis , trainer van Topklasser AFC.

Tot nu toe hebben Bart Logchies (Ajax, zaterdag), Juan Fernandez Coto (De Dijk) en Charly Olf (Beursbengels) het het beste gedaan van de trainers .

Leushuis denkt dat Sparta Nijkerk en Ajax de punten moeten delen. Ook AFC-Marken en Buiksloot-RODA’23 zal volgens de trainer eindigen in een gelijkspel. Verder gaat Leushuis uit van een langverwachte overwinning voor Zeeburgia en ziet de oefenmeester Weesp van Soest winnen. Tot slot verwacht Leushuis uiteraard dat zijn AFC in Amsterdam-Zuid de drie punten zal pakken tegen De Treffers.

Doe je nog niet mee met de enige amateurvoetbal Poule in Amsterdam voor het amateurvoetbal en denkt je het beter te weten dan Willem Leushuis?  Schrijf je dan nu hier gratis in! Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden en je voorspelling achter te laten op dit bericht of op onze Facebookpagina. Ook kan je voorspelling worden gemaild naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl De Jackpot wordt uitgekeerd als iemand alle zes de wedstrijden goed heeft voorspelt. Dit seizoen hebben we al twaalf winnaars gehad!

De voorspelling van Willem Leushuis ziet er als volgt uit:

Leushuis

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!