Win kaarten voor het Total Football Festival in de Balie

Het Amsterdamsche Voetbal geeft 10 x 2 kaarten weg voor een voorstelling tijdens het Total Football festival in de Balie. Het TFF duurt van vrijdag 20 tot zondag 22 september en is een evenement voor de echte voetballiefhheber. Films, paneldiscussie, mooie opmerkelijke verhalen, discussie, voetbalquizen en ‘het bord op schoot’.

Tijdens het festival toont de organisatie films, documentaires, theater, kunst, tentoonstellingen, debat en opinie. Daarnaast hoopt het TFF dat het publiek zich mengt in de verschillende discussies. Naast het officiële programma is er, gratis toegankelijk, een leeshoek waar je terecht kunt om je te laven  aan de lectuur en literatuur uit de rijke voetbalgeschiedenis. Van de wondersloffen  van Sjaakie tot Cruijff, van Rob en de Rovers tot het officiële verslag van het WK 1978.

Het TFF heeft gedurende drie dagen voor aansprekende sprekers gezorgd. De vrijdag zal in het teken staan van Argentinië.  Journalist Edwin Winkels geeft een lezing over Messi en Maradonna. De Deense regisseur Ole Bendtzen beantwoord vragen over zijn documentaire ‘Football is God’

Zaterdag is Jan van Halst te gast. Hij zal een video-analyse geven van het Totaalvoetbal. Aansluitend is er een paneldiscussie met onder andere Kees Jansma en Jan van Halst. ’s Avonds zal Frenk der Nederlanden een voetbalquiz organiseren en geeft Iwan van Duren (Voetbal International)  een college over Match Fixing.

Zondag is er ondermeer een voordracht van fotograaf Hans van der Meer over zijn fotografie op de amateurvelden. De dag wordt afgesloten met de wedstrijd PSV-Ajax. Vigo Waas en Peter Heerschop zullen LIVE commentaar geven. Aansluitend is het ‘het bord op schoot’.

Het complete programma van het Total Football Festival leest u hier.

Het Amsterdamsche Voetbal mag 10 x 2 kaarten weggeven aan haar bezoekers.  Het enige dat u hoeft te doen is een mooie film, paneldiscussie of iets anders uit te zoeken en een mail te sturen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl. Vermeld daarbij uw naam en telefoonnummer en welke voorstelling u wilt bijwonen. Iedere tiende mailer ontvangt twee kaarten zolang de voorraad strekt!

U kunt een keuze maken uit:

DAG TIJD Voorstelling
Vrijdag

22:00

Argentina Futbol Club (documentaire)
Vrijdag Gringos at the Gate (documentaire)
Vrijdag

22:30

Rivals: Celtic en Rangers (documentaire)
Vrijdag

20:30

Voetbalquiz voor vrouwen
Zaterdag Gringos at the Gate (documentaire)
Zaterdag

13:00

Superclasico (film)
Zaterdag

15:30

Football is God (documentaire)
Zaterdag

16:30

Voetbalquiz
Zaterdag

17:15

The Damned United (film)
Zaterdag

18:30

Escape to Victory
Zaterdag

19:30

FC Barcelona Confidental (documentaire)
Zaterdag

21:30

The two Escobars (documentaire)
Zaterdag

21:00

The Art is Football (documentaire)
Zondag

10:30

In Oranje (film)
Zondag

11:00

Africa United (fim)
Zondag

14:30

Kill the Referee (documentaire)
Zondag

13:00

Voetbal en statistiek (paneldiscussie)
Zondag

14:00

The Other Final (documentaire)
Zondag

19:00

Bord op Schoot

Foto website de Balie, Total Football Festival

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)