Winnende goal Lokken in bekerfinale

De droom die Patrick Lokken koesterde is uitgekomen. Vanavond maakte hij bij zijn afscheid voor Argon de winnende 3-2 in de bekerfinale tegen GVVV. De nieuwe aanwinst van JOS Watergraafsmeer sluit hiermee een lange carrière in Mijdrecht af. Lokken zelf kon het na de wedstrijd nauwelijks nog geloven. ‘Dit is het scenario van een jongensboek’, bracht hij uit.

Lokken maakte ver in blessuretijd de 3-2, waarna de scheidsrechter afloot. Iedereen bij Argon, inclusief Lokken barstte in vreugde uit.
Lokken:’Ik kreeg de bal rond de middenlijn en kon alleen op de keeper af. De verdediger die achter mij aankwam was echter wat sneller dan ik. Net binnen de zestien dacht ik ‘nu of nooit’ en ik schoot de bal in het dak van het doel.’

NFC spelers hadden een speciaal spandoek gemaakt
NFC spelers hadden een speciaal spandoek gemaakt

De ontlading bij Argon en bij Lokken zelf was enorm. De Mijdrechtenaren stoppen met topvoetbal op zondag en deden dit in stijl. Patrick Lokken zal ongetwijfeld met een goed gevoel aan de slag gaan bij JOS Watergraafsmeer volgend seizoen. Dan mag hij het nog een stapje hoger proberen. JOS heeft namelijk een plek veroverd in de nationale bekerstrijd.

Bekerfinale West 1 Argon-GVVV

0-1 El Kaddouri
1-1 Zeryouh
1-2 Van der Wilt
2-2 Krimp
3-2 Lokken

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)