Home / Algemeen / Winst bij Hooglanderveen, maar IVV op doelsaldo geen kampioen

Winst bij Hooglanderveen, maar IVV op doelsaldo geen kampioen

IVV gaat de nacompetitie in. Maandagmiddag hadden de Landsmeerders nog een kansje om kampioen te worden. Het moest zelf winnen van Hooglanderveen en hopen op puntverlies van De Meer. Afhankelijk van de stand bij De Meer kon IVV op doelsaldo of op punten kampioen worden. De Meer speelde met 1-1 gelijk, maar IVV wist niet genoeg goals te maken in Hooglanderveen: 1-2. Beide goals waren van Daniël Schermer.

“Al snel hoorden we dat De Meer 1-0 achter stond en wij kwamen 1-0 voor. Dat was natuurlijk een gunstig scenario. Wij moesten één ding doen vandaag en wat was winnen. Dat hebben we gedaan, maar het is helaas op doelsaldo niet voldoende gebleken. Dat is zuur, maar we hebben wel weer gewonnen. De hele competitie hebben we achter gestaan en uiteindelijk zijn we in pu”, aldus Frans Schuitemaker. “Vandaag hadden we het niet in eigen hand, maar in de nacompetitie hebben we dat wel weer. We moeten dan sterk zijn en het omzetten in een promotie op 19 juni.”

De trainer hield zijn ploeg vooraf voor dat er 2 kansen waren op promotie: maandagmiddag rechtstreekse via de titel, of daarna via de nacompetitie. “Hoe vaak krijg je binnen 14 dagen 2 kansen op promotie? Wij hebben dat gecreëerd. De eerste kans is niet gelukt, nu gaan we voor die tweede kans. De taak is aan mij om de spelers uit hun teleurstelling te halen en daar gaan we deze week mee aan de gang.”

Titel voor De Meer na zinderend spannende middag

 

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV
Send this to a friend