Home / Algemeen / Wisselvallig DWS onderuit tegen Theole

Wisselvallig DWS onderuit tegen Theole

Op eigen veld heeft een matig spelend DWS zondagmiddag verloren van Theole. Goals vlak voor rust en vlak voor tijd zorgden voor de 0-2 eindstand.

In de eerste helft waren er kansen over en weer. Maar het waren de bezoekers die met een goed gevoel de kleedkamer in konden, dankzij een goal vlak voor rust. DWS had ook zeker zijn kansen gehad, zo miste Rinaigel Ogenio voor open doel. Na rust was DWS sterker, maar bleef het slordig in de eindfase. Daardoor kwam het maar niet tot een goal. Wederom werden grote kansen gemist, bijvoorbeeld door Darryl Bobson één op één met de keeper. In de slotfase gingen de Amsterdammers één op één spelen in de hoop wat te forceren. Dat lukte niet en na een overtreding in het strafschopgebied ging de bal vlak voor het eindsignaal nog op de stip. Zo kon Theole er 0-2 van maken.

“Het goede voetbal van de afgelopen weken heb ik vandaag niet gezien. Vorige week speelden we dan gelijk, maar was het voetbal wel goed. Vandaag zag ik dat niet. Het is allemaal nog te wisselvallig bij ons en daar moeten we aan werken de komende weken”, concludeerde Patrick van Leeuwen. De wisselvalligheid van DWS vertaalt zich door naar de plek op de ranglijst: 2 zeges, 2 gelijkspelen en 2 nederlagen brengen DWS voorlopig op de negende plek in de competitie. Over twee weken gaat het op bezoek bij SO Soest, dat zondag hard onderuit ging tegen IVV. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

IVV rekent in 24 minuten af met SO Soest

 

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS