Home / Algemeen / Wulffraat weer terug aan de leiding in BvCM topscorer

Wulffraat weer terug aan de leiding in BvCM topscorer

Speelronde vijf heeft Tim Wulffraat weer aan de leiding gebracht van het BvCM Topscorer klassement. De spits van AFC scoorde in de met 1-5 gewonnen wedstrijd tegen Chabab twee keer en bracht daarmee zijn totaal op acht. Bij de vrouwen blijft Buitenveldert speelster Mariam Ahaddouch, ondanks dat ze niet scoorde, aan de leiding.

Wulffraat had zich zelf een grotere dienst kunnen bewijzen want de spits kreeg voldoende kansen om er meer dan twee te maken. Mar zo blijft het in ieder geval wel spannend. Ook Joey Noorderbos (HBOK) scoorde twee keer  het afgelopen weekend en bracht zijn totaal daar mee op elf! Ian Refos (Zeeburgia) komt nu de Top 10 binnen door twee keer te scoren tegen Elinkwijk.

Topscorer

De Top 30 kun je zien op de BvCM Topscorer pagina of klik hier.

Bij de vrouwen kwam koploper Mariam Ahaddouch niet tot scoren voor Buitenveldert. De grootste steiger is Chantal de Ridder van Ajax. Zij scoorde drie keer tegen PEC Zwolle en klimt naar de derde plaats. Ook Julie Hotchkin (DVVA) scoorde en staat nu tweede.  Ook bij de vrouwen  publiceren we de inmiddels steeds langer wordende lijst. Iedereen die minimaal twee keer gescoord heeft vindt je terug op de BvCM Topscorer pagina.

Topscorer V

 

De winnaar van beide klassementen krijgt tijdens het Gala van Het Amsterdamsche Voetbal in Escape een reis en wedstrijdbezoek naar Barcelona!