Home / Algemeen / WV-HEDW breidt accommodatie uit

WV-HEDW breidt accommodatie uit

WV-HEDW is de komende maanden bezig om de accommodatie op Sportpark Middenmeer uit te breiden. Zo wordt er momenteel gewerkt aan een uitbouw en creëert de club met de herschikking van de bestaande ruimte meer kleedkamers. Medio november hoopt de club de uitbouw in gebruik te nemen.

Vanaf het verhoogde terras tot het einde van de kleedkamers wordt een nieuw gebouw geplaatst, dat door een lange corridor met de bestaande bouw verbonden is. In de uitbouw komt een multifunctionele ruimte voor o.a. overleg en een jeugdhonk, een aparte ruimte voor fysiotherapie en vooral veel extra opslagruimte.

Uitbouw_WV_bouwrijp_gemaakt

WV_bouw_beton_storten

Door herschikking van de ruimten in het bestaande gebouw komen er in totaal drie kleedkamers bij. Rondom de uitbouw komt op 60 centimeter hoogt een veranda. Dit wordt smal aan de voor- en rechterzijde en wat groter en overdekt aan de terraskant. Zo kan het publiek de thuiswedstrijden van de zaterdag tweedeklasser bekijken.

WV_bouw_beton_storten

Als alles volgens plan verloopt, wordt de uitbouw rond half oktober opgeleverd. Pas medio november zal WV-HEDW de uitbouw in gebruik kunnen nemen, omdat het ook nog moet worden ingericht. Het hoofdveld is voor de thuiswedstrijden van de tweedeklasser gewoon in gebruik. Zo speelt het eerste elftal zaterdag tegen ZOB.

Foto’s WV-HEDW