WV-HEDW flikt het weer!

Opnieuw heeft WV-HEDW voor een stunt gezorgd. In Purmerend won de ploeg van Tijs Schipper met 2-3. Waar Purmersteijn rond plek acht blijft hangen, wint WV-HEDW elke week een stukje terrein. Met nog twee duels te gaan, stijgt de spanning in de Vierde divisie A. Nog altijd is er weinig beslist. Alleen Alphense boys is definitief gedegradeerd.

De Amsterdamse club bezorgde Purmersteijn in een voetbalgevecht een nieuwe competitienederlaag en won indrukwekkend met 2-3. Thuisploeg Purmersteijn was vastberaden spektakel te bieden aan het thuispubliek. Daar kwam weinig van terecht, tot ergernis van trainer-coach Mo el Bouziani. ,,De eerste helft was niet om aan te zien. Behoudens een bal op de lat was er weinig te genieten voor de toeschouwers.”

De coach sprak klare taal. Toch, WV-HEDW vecht voor ieder punt en kwam goed uit de kleedkamer. Tim Correia maakt een kwartier na rust de 0-1 en Lancine Bamba zorgde voor een weelde die in Amsterdam dit seizoen niet vaak wordt beleefd: 0-2. ,,We waren vervolgens tien minuten best goed en scoren via Omar Nait Aicha de aansluitende 1-2. Vervolgens maakt Jordy Kreeberg van WV-HEDW een eigen doelpunt en staat het ineens 2-2″, zag de coach van Purmersteijn. ,,We zagen dat ze er doorheen zaten. We wilden wel doordrukken. We gaan voor de winnende 3-2, maar krijgen een knullige strafschop tegen.”

De tweede van de middag voor Correia en de winst voor WV-HEDW bij het scheiden van de markt. ,,Het was zo jammer dat we niets leuks hebben geboden aan het pubiek”, was El Bouziani stellig. ,,Iedereen wilde er voor gaan, maar we waren gewoon twee tandjes slomer. Nee, dit is teleurstellend voor ons.”

WV-HEDW passeerde door de imponerende zege ARC op de ranglijst en staat nu op de veertiende plaats. De ploeg van trainer Tijs Schipper heeft met 29 punten de aansluiting op BOL inmiddels gevonden.

Foto’s: Jose Mol

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde divisie A

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)