Home / Zaterdag 1a / WV-HEDW houdt selectie bij elkaar en geeft jeugd de ruimte
WV-HEDW selectie

WV-HEDW houdt selectie bij elkaar en geeft jeugd de ruimte

Het was een goed seizoen voor WV-HEDW in de eerste klasse zaterdag. De ploeg van Marcel Valk greep op doelsaldo naast een periodetitel en stond slechts één punt achter op koploper Scherpenzeel.

De goede prestaties zorgen er dan ook voor dat WV-HEDW de selectie bij elkaar weet te houden. De ploeg die er afgelopen seizoen stond, wil komend seizoen met elkaar voor het kampioenschap gaan. Om het team nog verder te versterken werden daarnaast Joost Hommenga (Wartburgia) en Colby Harmon (JOS Watergraafsmeer) aangetrokken.

De selectie bestaat zodoende al uit 20 spelers en zal tijdens de voorbereiding aangevuld worden met 7 spelers vanuit de eigen jeugdopleiding. Zij krijgen de kans om zich te bewijzen en te laten zien of zij de definitieve overstap naar het eerste elftal kunnen maken.

De selectie bestaat tot nu toe uit de volgende spelers: Ashraf Azzouz, Boris Santen, Colby Harmon, Daan Walraven, Damian de Vegt, Danny Blom, Joost Heij, Joost Hommenga, Jordy Dijkhuizen, Kick van Aelst, Matthijs Coenradi, Matthijs Kuiper, Mervelinio Olijfveld, Mick van Moerkerk, Nick Lammers, Nik Gabel, Noud Schartman, Rico Bouwmans, Roy van Essen, Tim Correia

Colby Harmon van JOS Watergraafsmeer naar WV-HEDW

 

Send this to a friend