Home / Algemeen / WV-HEDW speelt gelijk tegen IVV (1-1)

WV-HEDW speelt gelijk tegen IVV (1-1)

WV-HEDW heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. Vorige week werd er met 5-1 gewonnen van HBOK, daarvoor werd BFC uit Bussum met ruime cijfers (6-1) verslagen. Zaterdag speelde de ploeg van trainer Marcel Valk bij IVV. Gezien de stand in de bekerpoule kon WV-HEDW bijna niet meer worden uitgeschakeld, alleen met een ruime nederlaag kon dat gebeuren. In Landsmeer eindigde de wedstrijd in 1-1.

Tijdens de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op, zo kregen beide ploegen meerdere kansen. De spelers van WV-HEDW hadden in Landsmeer wel last van het grasveld, de ploeg speelt de eigen wedstrijden op een kunstgrasmat. Hierdoor had de ploeg moeite om teamgenoten op een juiste manier aan de spelen.  Enkele minuten na rust kwam IVV op voorsprong, door te scoren uit een omhaal. Ondanks de achterstand had WV-HEDW het betere spel.  Rond minuut 70 kwam WV-HEDW op gelijke hoogte. Joost Heij kopte raak uit een vrije trap.

Na de wedstrijd was Valk tevreden met de eerste plaats in de poule en een plaats in de knock-outfase. Over het duel was de oefenmeester minder content. “Dit was geen beste beurt. Aan de bal was het spel prima, maar zonder bal moet het echt beter. Zo hebben we te veel ruimte weggegeven. Ook zit het in beleving. We waren natuurlijk al zo goed als zeker van de knock-outfase, mochten er geen gekke dingen gebeuren.” Volgende week start de competitie, iets waar Valk en zijn mannen naar uitkijken. “Na zes weken voorbereiding zijn we toe aan de competitie.”

IVV had voorafgaand aan de wedstrijd nog uitzicht op een tweede plek in de bekerpoule, mits er een beter resultaat werd geboekt dan HBOK. Zaterdagmiddag bleek dat het gelijkspel van de ploeg van Gerry Breugem niet genoeg was voor IVV. Door winst van HBOK plaatst de ploeg uit Zunderdorp zich voor de knock-outfase van de districtbeker.

Archieffoto van Joost Heij door Jan Vonk

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend