Home / Algemeen / WVHEDW breekt ondanks doorlopend contract met trainer Hans Schakel

WVHEDW breekt ondanks doorlopend contract met trainer Hans Schakel

Hans Schakel is geen trainer meer van zaterdag eersteklasser WVHEDW. Een kleine week na de 4-1 overwinning op koploper AFC maakte de clubleiding bekend dat de oefenmeester per direct is vertrokken. Twee maanden geleden werd zijn contract nog verlengd.

In een reactie op de eigen website laat de club weten dat er ‘onvoldoende vertrouwen is in een goed vervolg van de samenwerking tussen spelers en trainer’. Schakel was bezig aan zijn eerste seizoen bij WVHEDW. Ondanks de tegenvallende prestaties – de Amsterdammers verkeren als nummer dertien in degradatiegevaar – werd zijn contract in de winterstop verlengd. Daarover zei de oefenmeester: “De spelersgroep, de club en het bestuur geven mij veel energie. De resultaten hebben hierin voor mij niet meegespeeld.”

De taken van Schakel worden voor de rest van het seizoen overgenomen door technisch manager Sjaak Tersteeg en Harry Wellerdieck (trainer tweede elftal). Zij hebben ruim een week de tijd om de Amsterdammers voor te bereiden op de uitwedstrijd in en tegen Huizen op 6 april.

Zowel het bestuur van de club als Hans Schakel was niet beschikbaar voor verder commentaar.

Foto Tom Poederbach

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend