WVHEDW in wedstrijd van de week

Komend weekend staat er voor het eerst weer een compleet programma op de rol. Het Amsterdamsche Voetbal zal wekelijks een video verslag maken van de “wedstrijd van de week”. Deze week is er gekozen voor de derby in de zaterdag tweedeklasse A tussen AFC en WVHEDW.

Voor WVHEDW een ideale opening van het tweede deel van de competitie. Trainer Martin Steenvoorden: “Het is prachtig om tegen AFC te starten. Zij zijn de koploper en dan weten we gelijk waar we staan. We hebben een fantastisch trainingskamp gehad in Barcelona (waar met 3-1 werd verloren van AFC zondag, red.) dus ik heb wel het gevoel dat we er klaar voor zijn”.

Steenvoorden is bezig aan zijn derde seizoen bij de studentenclub. In zijn eerste jaar eindigde op de vijfde plaats in de derde klasse en vorig seizoen volgde het kampioenschap en de promotie. Steenvoorden: “Vooraf hoopte ik dat we tactisch en technisch een stap konden maken. Handhaving was dan ook mijn eerste doelstelling. Maar nu ik alle dertien tegenstanders gezien heb zit er zeker meer in. We staan nu vijfde op zes punten van de drie koplopers. Er is nog veel mogelijk. Maar het gaat boven verwachting tot op heden”. Om daar aan toe te voegen: “We kijken naar ons zelf. We hebben een jonge ploeg (gemiddeld nog 25 jaar, red.) en sommige jongens spelen dit jaar voor het eerst op dit niveau. Dat heeft dus ook tijd nodig”.

AFC-WVHEDW begint zaterdag om 14:45 uur aan de Boelelaan. Het Amsterdamsche Voetbal zal naast een verslag ook een videosamenvatting van het duel maken. Deze is in de loop van zaterdagavond te zien.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)