WVHEDW klopt BVCB met tien man: 0-1

WVHEDW is goed uit de winterstop gekomen. Op bezoek bij BVCB wist de ploeg van Martin Steenvoorden met 1-0 te winnen door een eigen doelpunt van de thuisploeg. Door deze overwinning staat WVHEDW nu negende met zeventien punten uit veertien wedstrijden.

Volgens teammanager Djoere de Jong was WVHEDW de verdiende winnaar vanmiddag. De Jong: “Wij maakten de meeste aansprak op de overwinning. Ondanks het feit dat we een groot gedeelte van de tweede helft met een man minder gespeeld hebben na de rode kaart van Robbert Stuut. Of deze terecht was? Het was een dubieuze beslissing, aangezien meerdere spelers niet zagen wat er precies gebeurde. Uiteindelijk trekken we de overwinning wel over de streep.”

Voor WVHEDW was het fijn dat in de eerste competitiewedstrijd na de winterstop meteen de drie punten werden gepakt. “Zo kom je inderdaad lekker uit de winterstop”, aldus de Jong. “We hebben er alles aan gedaan op zo goed mogelijk die winterstop door te komen. We hebben veel getraind, zijn op trainingskamp geweest en hebben veel aan teambuilding gedaan. Je ziet nu dat iedereen bij het elftal betrokken is en we moeten zorgen dat dit zo blijft.”

De Jong kijkt meteen vooruit naar de volgende wedstrijd. Dan ontvangt WVHEDW koploper Rijnvogels. De Jong: “Wij spelen thuis en zijn zeker van plan om er een mooi potje van te maken. Ik denk dat wij in staat zijn om het Rijnvogels heel lastig te maken. Dat gaan wij in ieder geval proberen.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)