WVHEDW pakt winst, OSV een punt

In de zaterdag tweede klasse A heeft WV-HEDW het restant van de wedstrijd tegen Zandvoort winnend weten af te sluiten. Nadat het duel eerder was gestaakt vanwege de hevige sneeuwval bij een 0-1 voorsprong werd het 1-2. OSV pakte in drie kwartier een punt tegen AMVJ (1-1) nadat het begon met een achterstand.

WV-HEDW begon de uitwedstrijd tegen Zandvoort met wind mee en dus een 0-1 voorsprong. Dat had na tien minuten al 0-2 moeten zijn. Rob van Bunderen werd binnen de zestienmeter neergelegd. De toegekende strafschop werd door Ruben Loeve gemist. Doelman Boy de Vet, die deze middag niet te kloppen leek, stopte de bal. In de rebound volgde een terugspeelbal op De Vet. De vrijetrap, op vijf meter van de goal, werd door Ashraf Azzouz ingeschoten maar leverde geen doelpunt op.

Die treffer kwam er wel. Twintig minuten voor tijd kon Loeve een lange bal net binnen houden. Hij speelde op de achterlijn zijn tegenstander uit en legde terug op de inkomende Van Bunderen die de 0-2 maakte. Jesse Stroomberg (twee keer alleen voor de keeper) en Van Bunderen vergaten de score hoger uit te laten vallen. In de blessuretijd kwam Zandvoort nog terug via Patrick van Oord tot 1-2 maar verder lieten de Amsterdammers het niet komen.

OSV-AMVJ 1-1 (0-1)

Ook het duel tussen OSV en AMVJ kende slechts een helft. AMVJ begon met 0-1 voorsprong maar wisten die niet vast te houden.  De enige treffer viel wat gelukkig. Niels Rietvelt zag rechtsback Melle Bruins aan de rechterkant helemaal vrij staan. Hij bedacht zich geen moment en schoot hard en laag in de verre hoek de 1-1 binnen. Beide ploegen wisten zich weinig kansen te verschaffen. In de slotfase was er toch nog wat opwinding toen een corner van AMVJ door Rene Boer met twee handen werd in geslagen. In de rebound werd er gescoord en de scheidsrechter keurde de treffer goed. In de commotie die ontstond, na veel protesten van OSV, werd er op advies van de grensrechter de treffer als nog , en terecht, afgekeurd.

Kijk voor alle uitslagen, het programma en de stand op de klassenpagina van zaterdag 2A

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)