Home / Algemeen / Zakelijke zege voor IVV bij FC Jeugd
Archieffoto van het duel tussen FC Weesp en IVV

Zakelijke zege voor IVV bij FC Jeugd

IVV heeft zondagmiddag een 1-4 overwinning geboekt op bezoek bij hekkensluiter FC Jeugd in Ede.

Bij rust stond het 0-2, dankzij goals van Daniël Schermer en Wessel Westerhof. Na rust maakten beiden ook hun tweede goal. Tussendoor was het 1-3 geworden. “Het was een zakelijke overwinning van ons. Na drie gelijkspelen achter elkaar kwam er toch wat druk op, maar we hebben een goede overwinning behaald”, aldus Edwin Keizer.

De trainer kon dus tevreden zijn, zeker aangezien IVV twee aanvallers miste. Dylan van Os ontbrak vanwege een blessure, al lijkt dat mee te vallen: “Hij gaat komende week weer trainen. Volgend weekend zijn we vrij, hopelijk is hij daarna tegen SO Soest weer inzetbaar.” Massimo Kammeron lijkt hij langer kwijt te zijn. Hij kreeg vorige week tegen DCG een rode kaart vanwege een elleboog en kreeg een schikkingsvoorstel van 5 wedstrijden. “We hopen daar nog op een strafvermindering”, aldus Keizer.

Volgende week is IVV dus vrij en moet het afwachten wat de concurrentie doet. De week erna staat een bezoek aan SO Soest op de planning. Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

De Meer geeft winst periodetitel goed vervolg tegen PVCV: 6-0

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV