Home / Algemeen / Zaterdagselectie De Meer op jacht naar handhaving én nieuwe trainer

Zaterdagselectie De Meer op jacht naar handhaving én nieuwe trainer

Voor De Meer was al een tijdje duidelijk dat de dertiende plaats in Zaterdag 3b het hoogst haalbare was. Zaterdag start de nacompetitie voor de ploeg met een bezoek aan DEV Doorn. “Het is een lange weg richting handhaving, maar we zijn vol goede moed. We hadden te maken met wat blessures, maar inmiddels is bijna iedereen weer fit. Op volle oorlogssterkte kunnen we dus richting Doorn”, aldus speler en teammanager Felix Gerretsen.

De ploeg hoopt het seizoen én het tijdperk onder Hans Verhoogt goed af te sluiten. De trainer verlaat de club na zes jaar. Het zorgt ervoor dat het elftal naast handhaving nog een uitdaging heeft, namelijk het vinden van een nieuwe trainer. “Eind april hoorden we dat Hans zou vertrekken en daar waren we best door verrast. Maar we hebben goede hoop dat er een trainer is die bij een mooie, traditionele club als De Meer aan de slag wil gaan.”

Een trainer is eigenlijk het enige wat nog mist, want verder is het team zo goed als compleet voor komend seizoen: “Er stoppen een aantal jongens, maar we zitten toch alweer op 23 spelers, inclusief 2 keepers. Het is een mooie mix geworden van jonge jongens, spelers van eind twintig en een aantal dertigers. Ook qua posities is het een goed uitgebalanceerd gezelschap.” Daarnaast zit het met de sfeer en werklust in het team wel goed: “Gezelligheid staat hoog in het vaandel, maar we gaan ook door elkaar voor het vuur. We zijn ontstaan uit een vriendenteam en hebben er voor gestreden om de zaterdag 1 te worden. Iedereen gaat er dan ook echt voor.”

Over een paar weken hoopt het team beide uitdagingen voltooid te hebben: handhaving in de derde klasse en het vastleggen van een nieuwe trainer. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Felix Gerretsen via 0642160835.