Zeeburgia dichterbij dankzij Weesp

Zeeburgia is in de tweedeklasse twee punten dichterbij koploper Magreb’90 gekomen. De ploeg van Mike Kolf won met 1-4 bij DSHC terwijl Weesp (1-1) gelijkspeelde tegen de koploper uit Utrecht.

Nadat de eerste ontmoeting door Zeeburgia met maar liefst 7-0 was gewonnen werden er  dus weer drie punten gewonnen.  Kolf moest het doen zonder een aantal vaste basisspelers maar ondanks dat was zijn ploeg de betere al moest het lang wachten voordat de score geopend werd. Uiteindelijk was het Raven Bergwijn die in de 35ste minuut de score opende.

NA de pauze was het DSHC dat de eerste grote mogelijkheid kreeg maar doelman Jurgen Belfor was in die fase een sta in de weg.  Een kwartier naar de hervatting maakte Anouar Bousatta de 0-2. De aansluitingstreffer volgde niet veel later. Verder liet de nummer twee van de ranglijst het niet komen. Invaller Nabil Amankour en opnieuw Raven Bergwijn zorgde voor de 1-4 eindstand.

Weesp behaalde een onverdiend punt tegen koploper MAgreb’90 maar was er niet minder blij om.  Weesp trainer Charles Loots had zijn ploeg de opdracht gegeven om vooral de opbouw van de gasten te ontregelen. Zelf gokte zijn ploeg op de counter. Halverwege de eerste helft werd het toch 0-1 en dat was niet echt een verrassing. Tegen het einde van de wedstrijd kwam, nadat Magreb’90 divers e kansen had gemist, de gelijkmaker. Marcin Kmiciek scoorde door de bal tussen de benen van de doelman te schieten.

Kijk voor de andere uitslagen en de stand op de klassepagina.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)