Zeeburgia en Weesp delen de punten

In de zondag tweede klasse B hebben de nummers drie en vier van de ranglijst, Zeeburgia en Weesp, de punten broederlijk gedeeld. Beiden lopen daardoor wat averij op in de strijd om de koppositie. De eindstand was bij rust al bereikt. Later vanavond een uitgebreide samenvatting en reacties van onze wedstrijd van de week.

Tot aan het eind bleven beide teams vol voor de winst gaan. De trainers Ilguy en Rijnsburger hoopten z alsnog drie punten binnen te halen. Na afloop konden beiden, Rijnsburger iets meer dan Ilguy, leven met de puntendeling. Weesp was na precies 25 minuten op voorsprong gekomen door Tijs Visser. Hij rondde een snelle aanval keurig af. Kick van Aelst opende over de ‘hele’ en Kmiecik legde goed terug op de vrijstaande Visser (0-1).

Nog voor rust was het verdiend gelijk geworden. Oussama Boudchourt zorgde een minuut voor het rustsignaal voor de 1-1. Na de hervatting kreeg Weeps via Buddenberg, die later geblesseerd moest uitvallen,  en een halve omhaal van Ramon Westland twee aardige mogelijkheden. Topscorer Van Huisstede was onzichtbaar op een kleine mogelijkheid na. Zeeburgia had wel een licht overwicht in de tweede helft, maar wist dit voordeel niet in kansen om te zetten. Last staan in doelpunten.

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zondag 2B. Later vanavond dus een uitgebreide samenvatting en reacties.