Hoofdveld Zeeburgia

Zeeburgia wil Chabab best helpen

Topklasser FC Chabab heeft hulp uit onverwachte hoek gekregen. Mocht de club echt geen accommodatie vinden en de samenwerking met Blauw Wit of DWS op niets uitlopen dan is Zeeburgia bereid om de club eventueel te helpen.

Dat zei Zeeburgia voorzitter Rob Theunisse tegen Het Amsterdamsche Voetbal. De voorzitter benadrukt dat hij absoluut niet wil fuseren maar dat hij Chabab is geval van nood zal helpen. Theunisse: “ Als ze echt helemaal omhoog zitten dan mogen ze met ons komen praten. Dan mogen ze komen kijken. Ik benadruk wel dat we echt geen fusie willen. Daar zijn we te gezond voor.”

Chabab is voor haar vier elftallen op zoek naar een geschikte accommodatie omdat ze voor het eind van het seizoen moeten vertrekken van Sportpark Riekerhaven. Theunisse: “ Wij hebben ruimte op zondag. Gemiddeld hebben we vier of vijf wedstrijden per speeldag. Op zaterdag zitten we helemaal vol maar dat heeft Chabab ook niet nodig. Ik zit er niet om te springen maar ik zal Chabab niet laten vallen als ze echt niets kunnen vinden. Ik hoop dat ze er uit komen met Blauw Wit of DWS maar anders ben ik dus bereid om met ze om tafel te gaan.”

Zeeburgia beschikt over een goed veld en een tribune. Daarnaast staat er een grote renovatie op stapel.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)