Mike Kolf is ook volgend seizoen trainer van Zeeburgia

Zeeburgia wint topper, Weesp wint ook

In de zondag 2e klasse B heeft Zeeburgia de topper gewonnen van koploper Magreb’90. In een zeer gelijkopgaande wedstrijd, met een goede scheidsrechter, was 1 doelpunt genoeg. In de 50e minuut werd  gescoord uit een vrije trap over de muur. Dani Almendo Ruiz haalde de trekker over. Hierdoor verkleint Zeeburgia het gat tot de koploper tot 6 punten. Dat is nog steeds veel, maar niet onoverkomelijk.

Ook Weesp deed goede zaken. Bij Concordia werd met 1-3 gewonnen. Rogier van de Nes zorgde voor de eerst en de laatste goal. Ramon Westland maakte de tweede goal. Trainer Charles Loot vond dat de wedstrijd eerder beslist had kunnen worden. Concordia moest namelijk net voor rust met 10 man verder, nadat er een doorgebroken speler van Weesp was neergehaald.

Roda’23 had minder geluk. Uit bij CDW werd met 2-2 gelijkgespeeld. Thei Houben tekende voor beide goals. De 2-2 van CDW werd erg makkelijk toegekend door de scheidsrechter, terwijl de bal nog niet eens over de lijn was geweest.