Zes jeugdige versterkingen voor De Meteoor

De Meteoor heeft zes nieuwe spelers aan haar selectie toegevoegd. De club uit Amsterdam-Noord, die vanaf volgend seizoen onder leiding staat van Don Guezen, heeft met de komst van deze twintigers haar selectie zo goed als rond.

Afgelopen zondag degradeerde De Meteoor uit de derde klasse nadat het na strafschoppen verloor van Aalsmeer. Dit betekende de tweede degradatie op rij want het seizoen hiervoor daalde het rechtstreeks af uit de tweede klasse. ”We moeten een nieuwe start maken”, aldus Don Guezen. ”Ik had er eigenlijk geen rekening meer mee gehouden dat De Meteoor nog zou degraderen. Zeker niet bij die 0-2 voorsprong vlak voor tijd.”

De Meteoor kampt ook met de gevolgen van de tweede degradatie op een rij. Een aantal sterkhouders heeft besloten om de club te verlaten. ”Romano Macnack gaat naar OSV en Donny Geel zal ook vertrekken. Donny Bos twijfelt nog. Van een echte leegloop is geen sprake. Ik heb in de afgelopen jaren een aardig netwerk opgebouwd waardoor ik voldoende vervangers heb kunnen regelen. Deze jonge spelers hopen bij De Meteoor een kans te krijgen in het eerste elftal. Ik ben nog bezig met een keeper en ik wil graag nog één of twee spelers erbij hebben. Dan is de selectie rond. We hebben dan 40 spelers voor twee selectieteams want er komen ook nog vijf talentvolle A-junioren door.

meteoor1

Youri Brinkman en Donny le Belle komen over van competitiegenoot IVV uit het naastgelegen Landsmeer. Die ploeg degradeerde net als De Meteoor via de nacompetitie uit de derde klasse. Mees de Bruin (De Dijk), Damion Tamboer (Fortuna Wormerveer), Jack van der Woude (CTO’70) en Seqoja Koning (OSV) zijn de overige aanwinsten. ”De doelstelling is om kampioen te worden”, besluit Guezen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!