Zesde overwinning op rij voor Buiksloot

Op het veld van Kadoelen heeft Buiksloot haar goede serie een vervolg kunnen geven. Tegen United/DAVO behaalde het elftal van Leeroy Echteld haar zesde overwinning op rij en won het met 3-1. Door de zege staat Buiksloot nu op de vierde plek in zondag 2B.

Voor rust was het aftasten van beide zijden waarbij er weinig kansen waren. Het werd dan ook wel enigszins verrassend 1-0, na een verkeerde terugspeelbal van United/DAVO,. Ayoub Salihi ging achter de verkeerde terugspeelbal aan en lobde het leer fraai over de United/DAVO-doelman heen. Niet veel later werd het 1-1 nadat de bezoekers een vrije trap hard achter Buiksloot-keeper Don Wal schoten. Voor rust was er nog een hachelijk moment voor het doel van Buiksloot. Dit werd veroorzaakt door keeper Wal, maar liep met een sisser af.

JBE_3948

Na rust werd de wedstrijd niet echt beter, het bleef erg rommelig, met aan beide zijden verkeerde keuzes en passes. Achterin zat het bij Buiksloot aardig dicht, zodat het werk voor de Buiksloot-doelman minimaal was. Er kwamen wel wat kansjes voor de thuisclub maar die waren het net niet, of de combinatie lukte net niet. Trainer Leeroy Echteld haalde Roberto de Randamie er uit voor Oussama Boudchourt en niet veel later kreeg Buiksloot de kans om op voorsprong te komen. Maar Hakim Boudchourt miste de toegekende strafschop.

JBE_3937

Toch kwam Buiksloot op voorsprong nadat Moshine El Yacoubi de 2-1 tegen het net schoot. United/DAVO kreeg nog een grote kans maar de vrije trap vanaf randje zestien strandde in de muur. Vlak voor tijd werd de wedstrijd definitief beslist nadat Bilal El Amrani een prima solo besloot met een schot in de hoek. Niet veel later floot de scheidsrechter af en eindigde het duel in een 3-1 overwinning voor Buiksloot.