Foto Martin van Zurk: Paul Bekker op weg naar zijn derde treffer van de middag

Zieke topscorer Bekker scoort vier keer voor JOS

Paul Bekker heeft zijn draai weer gevonden als het gaat om doelpunten maken. De spits van zondag eersteklasser JOS Watergraafsmeer scoorde vier keer in de met 7-1 gewonnen wedstrijd tegen Stormvogels.

De teller staat voor Bekker inmiddels al weer op zeven en hij zal aanstaande dinsdag een enorme sprong maken in het BvCM topscorer klassement. Bekker: “En dat terwijl ik eigenlijk een beetje ziek ben. Ik heb meer op de WC gezeten dan in de kantine van JOS. Op een gegeven moment werden er zelfs grappen gemaakt dat ik er pas uit mocht als ik weer gescoord had.”

Bekker hoefde tijdens het duel niet naar de kant en kon dus zo aardig aan zijn doelpunten werken. Bekker: “ De eerste was de mooiste Met recht lobte ik de bal over de keeper en je weet dat dat niet mijn sterkste punt is. De andere treffers heb ik mede te danken aan Patrick Lokken. Bij mijn tweede maakte hij een goede actie en hoefde ik alleen maar aan te nemen en binnen te schieten. Mijn derde kwam doordat Lokken de bal goed doortikte . Bij mijn laatste en vierde goal as het Alex de Bruijne die een corner goed terug kopte.”

Foto Martin van Zurk: Paul Bekker op weg naar zijn derde treffer van de middag
Foto Martin van Zurk: Paul Bekker op weg naar zijn derde treffer van de middag

 

Bekker staat nu al weer op zeven doelpunten (in zes wedstrijden) en klimt hard in de ranglijst. Vorig seizoen werd hij samen met Rachid el Yaghmouri winnaar van het BvcM Topscorer Klassement en won hij een reis en een wedstrijdbezoek naar Barcelona. Bekker: “ We gaan in november naar Barcelona en hebben ook kaartjes gekregen voor de wedstrijd Barcelona – AC Milaan. Dat wordt dus een mooie belevenis.”

Later nog een wedstrijdverslag van JOS Watergraafsmeer tegen Stormvogels. Bekijk alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zondag 1A.

Foto Martin Van Zurk: Bekker op weg naar zijn derde treffer van de middag

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)