Zoektocht naar De Leukste Amateurclub van Nederland is begonnen

Amateurverenigingen in de regio Amsterdam opgelet! Vanochtend heeft de bondscoach van het Nederlands Elftal, Louis van Gaal, in het radioprogramma van Edwin Evers de aftrap voor de zoektocht naar de Leukste Amateurclub van Nederland gedaan. De campagne duurt in totaal twaalf weken en is een samenwerking tussen de ING en Radio 538, met de ondersteuning van de KNVB. Uit in totaal meer dan 3000 amateurverenigingen wordt in december de leukste club gekozen.

Tijdens de campagne vallen er meerdere prijzen te verdienen. Zo maakt een deelnemende club elke week kans op 538 euro en een jaarabonnement op het weekblad Voetbal International. De vier clubs met de meeste stemmen krijgen bezoek van een DJ van Radio 538 en maken kans op een bezoek van Louis van Gaal of kunnen een training van een ex-international, een einde seizoensfeest met barbecue of een ING voetbalpakket met hesjes en ballen winnen. De hoofdprijs, naast de titel de Leukste Amateurclub van Nederland, is een geldbedrag van 20.000 euro voor de clubkas.

De aanmelding gaat via de website van Radio 538 op www.538.nl/leuksteamateurclub.nl. Hier kan de vereniging zich inschrijven voor de actie. De clubs moeten zoveel mogelijk punten verzamelen om aan het eind tot leukste amateurclub gekroond te kunnen worden. Onder ander via het uploaden van foto’s en video’s of het verzamelen van stemmen kunnen punten worden verzameld. De campagne is bedoeld om het amateurvoetbal in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Met dank aan: website 538 en nederlandsmedianieuws.nl

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)