ZSGOWMS houdt kleine kans op titel na zege bij Pancratius

In de zondag tweede klasse B heeft ZSGOWMS toch weer kansen op de titel, al zijn ze niet zo groot. Door de zege bij Pancratius (1-2) en het puntverlies van koploper Legmeervogels (1-1 tegen Kampong) is de achterstand teruggelopen tot negen punten.

Aanstaande maandag staan de twee ploegen, met nog zeven wedstrijden te gaan, tegen over elkaar op Sportpark Ookmeer. Alleen bij winst behoudt de ploeg van Rob Rijnink nog enig uitzicht op de titel.

Tegen Pancratius werd de 38-jarige Serdal Suvakci de grote man door als invaller drie minuten voor tijd de winnende treffer te maken. Dat de Amsterdammers zouden winnen zag het lange tijd niet naar uit want Ralf Fenne opende, op aangeven van Omar El Aamrani, al na twaalf minuten de score voor de thuisploeg. Dat was ook de ruststand.

20160320-_HVD8151

Pas twintig minuten voor tijd maakte Younes Makraou de gelijkmaker en uiteindelijk was het Suvakci die er voor zorgde dat ZSGOWMS de drie punten mee naar huis kon nemen.

Waar ZSGOWMS dus nog ergens om speelt, en al een periodetitel in het bezit heeft, is het seizoen voor Pancratius zo goed als afgelopen. Trainer Bart Jansen: “Het is wel erg jammer dat er voor ons eigenlijk niets meer te halen valt, terwijl er nog wel een aantal zeer interessante wedstrijden voor ons op het programma staan, zoals tegen Legmeervogels. Het zal in ieder geval niet moeilijk zijn mijn spelers hiervoor te motiveren”.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zondag tweede klasse B.