ZSGOWMS nog twee duels verwijderd van eerste klasse

Promotie naar de eerste klasse komt dichter en dichter bij voor ZSGOWMS. De ploeg verzekerde zich pas op de allerlaatste speeldag van de nacompetitie, maar doet daarin tot nu toe goede zaken. In de eerste ronde werd VFC uit Vlaardingen verslagen en afgelopen donderdagavond moest LSVV eraan geloven: 1-3.

De thuisploeg uit Zuid-Scharwoude kwam dit seizoen uit in de eerste klasse en hoopte zich via de nacompetitie te handhaven. LSVV was in de eerste helft dreigend, maar wist niet te scoren. Aanvoerder Maik den Iseger kopte vlak voor rust op de paal. Vlak na rust raakte de ploeg via Toine Merk wederom het aluminium.

ZSGOWMS was effectiever en kwam op voorsprong via Stephane Apagui. Die ene goal leek genoeg voor de zege, maar een paar minuten voor tijd maakte Brian-Paul Tesselaar de 1-1. Verlengen dus. Daarin trokken de Amsterdammers alsnog aan het langste eind. Noureddine Harrouni zorgde in de eerste helft van de verlenging voor de 1-2 en vlak voor tijd maakte Sheverinio Blanker de 1-3.

Komende zondag reist ZSGOWMS af naar Julianadorp, waar JVC de derde horde is. Bekijk hieronder alle uitslagen en het programma in de nacompetitie:

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)