ZSGOWMS pakt met punt tegen DSOV eerste periode

ZSGO/WMS heeft door een 1-1 gelijkspel tegen DSOV de eerste periode in de zondag derde klasse C gewonnen. Laquel Lieveld maakte voor de thuisploeg het doelpunt. Het was het eerste puntverlies voor de ploeg van Rob Rijnink, al zijn de Amsterdammers nog altijd ongeslagen koploper.

Al na twaalf minuten was het raak voor ZSGO/WMS. Laquel Lieveld opende de score voor de thuisploeg. Rijnink: “We waren de eerste dertig minuten de betere ploeg. Na de openingstreffer verzuimden we echter om de 2-0 of 3-0 te maken. Daar hebben we het ook laten liggen.”

ZSGOWMS - DSOV

Rijnink: “DSOV kwam met veel passie en beleving naar ons en wilde er alles aan doen om onze periodetitel in gevaar te brengen. Ze wilde het ons lastig maken en daar zijn ze ook in gelukt.” Nog voor rust leverde dat de gelijkmaker op voor de gasten via Bianco Carolina (1-1).

Daarna volgde een tweede helft waarin beide ploegen gelijk op gingen. Een doelpunt viel niet meer, waardoor ZSGO/WMS het eerste puntverlies dit seizoen leed. Dat ene punt was voor de Amsterdammers wel genoeg om de eerste periode te winnen. Buurman AGB, dat met 0-4 won op bezoek bij Arsenal, volgt de koploper op één punt.

ZSGOWMS - DSOV

“Een gelijkspel was reëel”, oordeelde ZSGO-trainer Rijnink, “maar tevreden ben ik niet. Ik had meer verwacht van mijn team, maar we hebben onvoldoende onder de druk uit gevoetbald. Dat we ongeslagen zijn gebleven is natuurlijk geweldig, maar ik had veel liever met de volle score op kop gestaan.”

Kijk voor alle uitslagen, het programma en de stand op de klassepagina van 3C.

Foto’s Jeroen de Kock

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)