Home / Algemeen / ZSGOWMS sluit bijzondere sponsordeal met Friendship Sports Centre

ZSGOWMS sluit bijzondere sponsordeal met Friendship Sports Centre

Voetbalclub ZSGOWMS heeft een bijzondere sponsorovereenkomst afgesloten voor komend seizoen. De vereniging uit Amsterdam-West draagt vanaf de zomer het Friendship Sports Centre op de borst.

Het Friendship Sport Centre is onderdeel van de stichting Only Friends, dat ervoor zorgt dat kinderen met een beperking kunnen sporten. Oprichter Dennis Gebbink is dan ook heel blij dat ze deze deal hebben kunnen sluiten. “We hebben dit complex kunnen bouwen dankzij het Ronald McDonald fonds, maar die staan vanaf 2018 niet meer garant voor de verschillen tussen inkomsten en uitgaven. Op deze manier kunnen we de gaten alsnog dichten.”

ZSGOWMS zal de inkomsten die via andere sponsoren worden binnengehaald aan het Friendship Sport Centre schenken en voorzitter Henk Fritz is blij dat hij op deze manier zijn steentje kan bijdragen. “Het Friendship Sports Centre is een geweldig initiatief en wij zijn blij dat we als ZSGOWMS kunnen bijdragen aan het voortbestaan van deze stichting.”

Gisteravond werd op een special georganiseerde avond de nieuwe sponsor gepresenteerd en werd meteen het nieuwe tenue getoond, plus de bekendmaking van de selecties van de zaterdag derde- en zondag tweedeklasser. Trainer Murat Boke van het zondagelftal liet meteen weten dat er voor de Amsterdammers maar een prijs telt komend seizoen. “We willen promoveren naar de eerste klasse en de beste club van Sportpark Ookmeer worden. De organisatie staat goed en ook bij de jeugd komen gediplomeerde trainers. Daarnaast komt er in 2018 waarschijnlijk een kunstgrasveld waardoor het fundament voor de toekomst van ZSGOWMS helemaal klaar ligt.”

Verslag & foto’s: Jurgen Boegborn

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!