Home / Algemeen / ZSGOWMS verliest opnieuw: “Even niet te hoog van de toren blazen”

ZSGOWMS verliest opnieuw: “Even niet te hoog van de toren blazen”

In de tweede klasse B is ZSGOWMS opnieuw tegen een nederlaag aangelopen. Uit bij United/DAVO verloor de ploeg Murat Böke met 2-1. Hierdoor staat ZSGWOMS na drie wedstrijden al zes punten achter op koplopers AGB en SCH 44.

ZSGOWMS creëerden wel kansen, maar kwam niet tot scoren. Na een halfuur spelen werd Bruce Ket diep gestuurd en schoot knap de 1-0 binnen. “Het was te slap”, vond ZSGOWMS-aanvoerder Barry Tjeertes, die net als trainer Böke afgelopen zomer overkwam van United/DAVO. “In de rust werd er ingegrepen en werd het op het middenveld anders neergezet.”

20160904 ZSWGOWMS - Quick 1809 John Beckman Barry Tjeertes

Het mocht niet baten voor ZSGOWMS. In de tweede helft verdubbelde de thuisploeg de score. Brahim Attalj wilde een diepe bal terug koppen op keeper Randy Sanches. Hij schampte de bal waardoor de bal tussen Sanches en aanvaller Levy van Nispen in kwam. Van Nispen profiteerde: 2-0. Ryan Brown tekende in de slotfase voor de eretreffer voor de Amsterdammers, na een goede actie van Arabi El Abdessadak.

“We scoren niet en we krijgen te makkelijk de doelpunten tegen”, analyseerde Tjeertes. “Het belangrijkste is dat we nu snel een team worden. Op dit moment moeten we even niet te hoog van de toren blazen dat we kampioen worden.” Tjeertes beleefde dus geen mooi weerzien met zijn oude club. “Dat is natuurlijk extra zuur. Ik speelde voor het eerst op het middenveld en merkte wel dat ik extra gezocht werd. Maar ook van mijn kant was het veel te slap”, zei een eerlijke Tjeertes.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zondag tweede klasse B.

Archieffoto’s: John Beckman

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)